Our Blog

    Consiliul Tineretului din România – CTR, în parteneriat cu Autoritatea Electorală Permanentă, Biroul de Informare al Parlamentului European în România şi Ministerul Tineretului şi Sportului, alături de o serie de organizaţii neguvernamentale, a desfăşurat în perioada ianuarie-iunie 2014 Campania Naţională de Informare şi Conştientizare „Tinerii votează – Tinerii contează”. Scopul campaniei a fost de a stimula participarea activă a tinerilor la viaţa democratică europeană şi naţională, în special prin încurajarea participării acestora la alegerile pentru Parlamentul European 2014, în calitate de cetaţeni corect informaţi şi responsabili.

În cadrul proiectului au fost implementate o serie de activităţi, dintre care amintim:

  • Crearea unei comunităţi de 15 Tineri Ambasadori ai Participării şi asistarea acestora pentru a desfășura activități locale și regionale ce vizau participarea civică a tinerilor
  • Organizarea a 2 training-uri de pregătire a Ligii Tinerilor Ambasadori pentru Participare
  • Organizarea a 9 seminarii regionale de informare, în toate regiunile de dezvoltare ale ţării
  • Organizarea a 4 dezbateri regionale  între tineri şi candidaţi pentru Parlamentul European, în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.
  • Identificarea priorităților tinerilor referitor la nivel național ,dar și în ceea ce privește interesul pentru Uniunea Europeană

Consiliul Tineretului din România, vă invită la Conferinţa pentru Participarea Tinerilor – prezentarea rezultatelor, ce va avea loc în data de 25 iunie 2014, începând cu orele 11:00, la Casa ONU, Bd. Primăverii nr. 48A, București.

 La eveniment sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai partenerilor implicaţi în proiect, Autoritatea Electorală Permanentă, Ministerul Tineretului şi Sportului, Biroul de Informare al Parlamentului European în România, UNICEF România, dar şi reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din România, precum şi tineri direct interesaţi.

Vă rugăm să ne comunicaţi posibilitatea dumneavoastră de a participa la adresa de e-mail tineriiconteaza@ctr.ro sau telefon 0721 37 96 08, persoana de contact Mădălina Mihai.

Pentru detalii complete privind evenimentele din cadrul Campaniei vă invităm să accesaţi pagina web: tineriiconteaza.ctr.ro, pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/tineriiconteaza şi contul de Twitter TineriiConteaza.

 

 

TwitterFacebookGoogle+Email

admin

So, what do you think ?