Our Blog

Vrei să afli mai multe despre cum te poţi implica în viaţa publică?

Vrei să ştii cum te reprezintă europarlamentarii în Europa?

Vrei să-ţi cunoşti drepturile de cetăţean european?

 images2

Consiliul Tineretului din România – CTR, în parteneriat cu Autoritatea Electorala Permanenta – AEP, MTS – Ministerul Tineretului si Sportului, Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania – BIPERO şi o serie de alte organizaţii neguvernamentale de nivel naţional și local, desfăşoară în perioada ianuarie – iulie 2014 proiectul Campania Naţională de Conştientizare şi Informare „Tinerii votează – Tinerii contează”  sau League of Young Voters Romania, finanţat prin Programul Tineret în Acţiune al Comisiei Europene, Acţiunea 4.5 .

Scopul Campaniei este de a stimula participarea activă a tinerilor la viaţa democratică europeană şi naţională, în special prin încurajarea participării acestora la alegerile pentru Parlamentul European, în calitate de cetăţeni corect informaţi şi responsabili.

În data de 18 martie 2014 te invităm să participi la seminarul informativ referitor la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014, rolul instituţiilor europene şi mecanismele de participare la viaţa democratică. Te aşteptăm dacă

  • Eşti interesat care sunt drepturile şi responsabilităţile unui cetăţean european
  • Eşti curios cum poţi influenţa chiar TU deciziile de la Strasbourg şi Bruxelles
  • Vrei să cunoşti mai multe despre rolul PE
  • Vrei să oferi un vot responsabil la alegerile din 25 mai 2014
  • Crezi în puterea IMPLICĂRII şi cum TINERII pot să aducă o schimbare pozitivă

Evenimentul aferent Regiunii de dezvoltare Bucuresti-Ilfov va avea loc în data de  18 martie 2014 la Spatiul Public European, adresa Strada Vasile Lascăr 31, Bucureşti . Tinerii sunt invitati sa participe:

  • La Conferinţa de presă – începând cu orele 11:00, la care vor participa reprezentanţi ai autorităţilor publice în domeniu, reprentanţi ai ONG-urilor şi persoane care au lucrat în Parlamentul European
  • La Seminarul informativ – începând cu orele 12:30

Pentru a participa te rugăm să completezi formularul on line disponibil aici până la data de 16 martie  2014.

Pentru mai multe informaţii, caută-ne pe Facebook, pagina web sau e-mail: tineriiconteaza@ctr.ro .

Te aşteptăm!

TwitterFacebookGoogle+Email

admin

One Comment

So, what do you think ?